tisdag 29 juni 2010

Onsdagsbibel

Var inne och surfade runt på Westboro Baptist Church (http://www.godhatesfags.com/). Kan inte hjälpa det. Är lite sjukligt fascinerad av dessa leende männsikor och små barn hållandes skyltar med meddelanden som "GOD HATES FAGS", "GOD HATES JEWS", "GOD HATES AMERICA", "GOD HATES YOU" och annat kreativt. Och så hittade jag detta.

Alltså. Tydligen kan bögar inte gifta sig (med varandra?) och inte två stickkontakter heller och detta ska det stå nåt om i bibeln (Matt 19:5). Jag fattar ju såklart ingenting eftersom jag inte är teologiskt skolad. Vadå, fanns det stickkontakter för tusentals år sen? Var tvungen att kolla upp. I Matteusevangeliet 19:5 står "Och han fortsatte: Därför skall en man lämna sin far och sin mor för att leva med sin hustru, och de två skall bli ett. De är inte längre två utan ett."

Jaja, jag fattar. Subtilt, men ändå klartext på nåt sätt. Stickkontakter. Turligt nog verkar det dock inte stå nåt om vägguttag. Men där har Gud fixat det så fiffigt att de sitter fast i väggen, vilket ju effektivt omöjliggör alla former av intimare umgänge.
Liten fotnot: Westboro Baptist Church är de där som även tänkte sig att tsunamin i sydostasien var Guds (lite omständiga) sätt att ta död på just svenskar och som kallade vår kung bög (oooh) eftersom han är låtsaschef i landet som ställde Åke Green inför rätta. Ja, och så har de trakasserat Madde lite pga en urringning. Man skulle väl kunna säga att de inte gillar Sverige (bland mycket, mycket annat).

Inga kommentarer: